Замовити дзвінок Записатися на замір
  • Вікна

    Ви хочете встановити нові вікна, щоб в вашій квартирі, будинку чи офісі стало тепло, тихо та комфортно? При цьому ви хочете купити пластикові вікна по хорошій ціні? Чи можливо надаєте перевагу деревяним вікнам? Зателефонуйте в компанію Грифон та її висококваліфіковані працівники допоможуть Вам зробити правильний вибір!

  • Двері

    Лицем кожного дому, офісу, магазину, ресторану чи кафе, являється дверна вхідна група. Це не просто функціональна частина приміщення, а його візитна карта. Зовнішній вигляд, їхня надійність, і ергономічність повинні відповідати найвищим вимогам. Обираючи вхідну групу, зверніть увагу на її якість, надійність, стиль та функціональність.

  • Ворота

    Ми готові запропонувати ворота з повною гамою аксесуарів і автоматики, починаючи від найпростіших бюджетних варіантів за низькою ціною і закінчуючи ексклюзивними зразками, укомплектованими престижною автоматикою найвідоміших брендів за прийнятною ціною і оптимальному співвідношенню ціна - якість.

  • Ролокасети

    Захисні ролокасети - це надійні системи, що захищають вікна, двері, балкони, гаражі, вітрини торговельних павільйонів від проникнення, зайвого світла і сторонніх непотрібних поглядів. Також наголошуєм, що дані системи не псують екстер'єр будинку, а навпаки надають респектабельного зовнішнього вигляду.

  • Жалюзі

    Продаж жалюзі - наша професія. Ми виготовляємо будь-які види жалюзі  (горизонтальні жалюзі, вертикальні жалюзі, дерев'яні жалюзі, рулонні жалюзі і навіть москітні сітки) з європейських комплектуючих за індивідуальними розмірами замовника. Основні функції жалюзі - це надійний захист приміщень від яскравого сонячного світла і небажаних очей з зовнішнього боку.

  • Ролети

    Вже більше двадцяти років компанія Грифон є лідером у Львові з продажу та встановлення таких виробів, як жалюзі та ролети. За цей час ми накопичили цінний досвід і набули довіру наших клієнтів, про що свідчить величезна кількість позитивних відгуків та подяк від відомих українських та російських замовників.

  • Гардини

    Гардини, придбані в «Компанії «Грифон»- це ексклюзивні вироби, виконані у відповідності з вибором замовника та пошиті за індивідуальними ескізами дизайнера  конкретним майстром-фахівцем з виготовлення гардин. Виробництво включає в себе пошивочний цех та цех з виготовлення й складання карнизів.

  • Інтер'єри

    Компанія “Грифон” реалізовує креативні та свіжі ідеї для створення особливих інтер’єрів для кожного клієнта, які б підкреслювали його індивідуальність. Середовище в якому знаходиться людина має великий вплив на неї. Воно повинно задавати певний настрій людині, надихати на роботу чи відпочинок, стимулювати для мислення чи розслабляти.

Новини

2016-06-30

Приватна садиба під ключ. Частина 2

Доброго часу доби, шановне товариство. Зара...

Детальніше

2016-05-12

Приватна садиба під ключ! Частина 1

Доброго дня шановні відвідувачі сайту. Сього...

Детальніше

2015-07-28

Як заощадити на енергозбереженні?

Доброго часу доби шановні відвідувачі нашого...

Детальніше

Як заощадити на енергозбереженні?

75

Доброго часу доби шановні відвідувачі нашого сайту. Сьогодні хочу розповісти Вам, як заощадити на енергозбереженні. Адже чим краще утеплений дім, тим менше його потрібно опалювати, відповідно і менші рахунки за енергоносії, що при теперішніх цінах на них, як ніколи актуально. Отже для того, щоб не опалювати атмосферу у Львові, або іншими словами – не викидати гроші на вітер, хочу запропонувати поглянути на таку статистику , де у відсотковому еквіваленті, відображено, скільки тепла виходить з домівки, через її сегменти:

  • check 16 Стіни – 30%
  • check 16 Підлога – 12%
  • check 16 Стеля – 14 %
  • check 16 Вікна - 44%

З цього видно, що вікна мають найбільші тепловтрати. Як запобігти цьому? Потрібно знати причину! Причиною є три основних фактори:

  1. check 16 Конвенція (переніс тепла повітряними потоками всередині склопакету)
  2. check 16 Теплопередача (тепловтрати по твердому матеріалу вікна)
  3. check 16 Довгохвильового інфрачервоного випромінювання через скло.

Від чого ж вони залежні ці втрати?

1365135795 ris 4Вони прямо пропорційні від різниці температур між вулицею та оселею. І визначаються за такою формулою:

R=d/q

 це кількість тепла, яку втрачає огороджуюча поверхня (вікно, стеля, дах, стіна ітд.) на квадратний метр (Вт/м2)

d – це різниця температур в приміщені та на дворі (°С)

R – це супротив тепловіддачі (м2•°С)/Вт)

В даній статті я хочу навести результати лабораторних досліджень науково- виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації, що до віконних конструкцій ТзОВ «Компанія «Грифон»» , і зрозуміти чи дійсно результати даних досліджень задовольняють вимоги:

1. ДСТУ Б В.2.6-15:2011 « Блоки віконні та дверні полівінілхлоридні. Загальні технічні умови» за пунктами 5.2.23,

Назва показників за ДСТУ Б В.2.6-15:2011 Значення показника вимоги згідно НД Результат випробувань Відповідність

ДСТУ Б В.2.6-15:2011 п.5.2.23

ДСТУ Б В.2.6-23:2009 п.4.1.6; 5.2.7

Опір теплопередачі блоків віконних для житлових і громадських будинків повинен відповідати вимогам ДБН В.2.6-31:2006 і бути не меншим, м2К/Вт:

-для 1 температурної зони 0,75;

-для 2 температурної зони 0,6;

0.75

0.81 м2К/Вт

Відповідає І, ІІ температурним зонам України.

Клас А1 (ДСТУ Б В.2.6-23:2009)

ВІДПОВІДАЄ

Отже з даної таблиці, ми переконуємо Вас, що з вікнами від компанії Грифон, у львівських помешканнях завжди тепер буде тепло і затишно, адже ми у виробництві власної продукції, використовуємо тільки найкращу сировину : профільна система Aluplast(Germany), Фурнітура ROTO (Germany), скло glastroesch (Switzerland). Купуючи вікна в нашій компанії, Ви можете бути абсолютно впевненими, що на 44% у Вашій оселі тепер стане тепліше.

2. ДСТУ Б В.2.6-24:2001 «Конструкції будинків і споруд. Блоки віконні дерев’яні зі склопакетами. Загальні технічні умови.» за пунктами 5.2.2-5.2.7; 5.3.1(приведений опір теплопередачі, ізоляція повітряного шуму транспортного потоку, повітропроникність, надійність віконних приладів та завіс); 5.2.3; 5.3.3; 5.3.5.

 

  • logo11.png
  • logo3.png
  • logo8.png
  • logo6.png
  • logo4.png
  • logo1.png
  • logo2.png
  • logo5.png
  • logo9.png
  • logo10.png
  • logo7.png

Передзвоніть мені!

Адреса

Україна, м.Львів
вул.Замарстинівська 76

Робочі години:
Пон.-Пн. з 9.00 до 18.00
Сб.-Нд. Вихідні

Телефони

Деревообробка:

тел.252-10-00
тел.295-47-88

Металопластик:

тел.252-10-00
тел.295-47-88

Гардини:

тел.295-47-86

Жалюзі:

тел.235-55-45
тел.235-45-05
тел.050-371-80-70