Замовити дзвінок Записатися на замір
  • Вікна

    Ви хочете встановити нові вікна, щоб в вашій квартирі, будинку чи офісі стало тепло, тихо та комфортно? При цьому ви хочете купити пластикові вікна по хорошій ціні? Чи можливо надаєте перевагу деревяним вікнам? Зателефонуйте в компанію Грифон та її висококваліфіковані працівники допоможуть Вам зробити правильний вибір!

  • Двері

    Лицем кожного дому, офісу, магазину, ресторану чи кафе, являється дверна вхідна група. Це не просто функціональна частина приміщення, а його візитна карта. Зовнішній вигляд, їхня надійність, і ергономічність повинні відповідати найвищим вимогам. Обираючи вхідну групу, зверніть увагу на її якість, надійність, стиль та функціональність.

  • Ворота

    Ми готові запропонувати ворота з повною гамою аксесуарів і автоматики, починаючи від найпростіших бюджетних варіантів за низькою ціною і закінчуючи ексклюзивними зразками, укомплектованими престижною автоматикою найвідоміших брендів за прийнятною ціною і оптимальному співвідношенню ціна - якість.

  • Ролокасети

    Захисні ролокасети - це надійні системи, що захищають вікна, двері, балкони, гаражі, вітрини торговельних павільйонів від проникнення, зайвого світла і сторонніх непотрібних поглядів. Також наголошуєм, що дані системи не псують екстер'єр будинку, а навпаки надають респектабельного зовнішнього вигляду.

  • Жалюзі

    Продаж жалюзі - наша професія. Ми виготовляємо будь-які види жалюзі  (горизонтальні жалюзі, вертикальні жалюзі, дерев'яні жалюзі, рулонні жалюзі і навіть москітні сітки) з європейських комплектуючих за індивідуальними розмірами замовника. Основні функції жалюзі - це надійний захист приміщень від яскравого сонячного світла і небажаних очей з зовнішнього боку.

  • Ролети

    Вже більше двадцяти років компанія Грифон є лідером у Львові з продажу та встановлення таких виробів, як жалюзі та ролети. За цей час ми накопичили цінний досвід і набули довіру наших клієнтів, про що свідчить величезна кількість позитивних відгуків та подяк від відомих українських та російських замовників.

  • Гардини

    Гардини, придбані в «Компанії «Грифон»- це ексклюзивні вироби, виконані у відповідності з вибором замовника та пошиті за індивідуальними ескізами дизайнера  конкретним майстром-фахівцем з виготовлення гардин. Виробництво включає в себе пошивочний цех та цех з виготовлення й складання карнизів.

  • Інтер'єри

    Компанія “Грифон” реалізовує креативні та свіжі ідеї для створення особливих інтер’єрів для кожного клієнта, які б підкреслювали його індивідуальність. Середовище в якому знаходиться людина має великий вплив на неї. Воно повинно задавати певний настрій людині, надихати на роботу чи відпочинок, стимулювати для мислення чи розслабляти.

Новини

2016-06-30

Приватна садиба під ключ. Частина 2

Доброго часу доби, шановне товариство. Зара...

Детальніше

2016-05-12

Приватна садиба під ключ! Частина 1

Доброго дня шановні відвідувачі сайту. Сього...

Детальніше

2015-07-28

Як заощадити на енергозбереженні?

Доброго часу доби шановні відвідувачі нашого...

Детальніше

Приватна садиба під ключ! Частина 1

Доброго дня шановні відвідувачі сайту. Сьогодні ТзОВ «Компанія «Грифон»» хоче ознайомити Вас з послідовністю виробництва цікавого, красивого, оригінального, індивідуального, ексклюзивного об’єкту, де використовувались: елементи декору, інтер’єру та зовнішніх виробів, що неодмінно справляють враження на відвідувачів та власників помешкання, і не буде помилкою, назвати ці вироби вектором неповторності та неперевершеності індивідуалізму.

Отже розпочнемо: компанія «Грифон» у 2015 році розпочала супровід, дуже складного, деталізованого об’єкту - приватної садиби з високим рівнем технологічних вимог. З точки зору втілення власних виробничих амбіцій, та підтвердження своїх лідерських позицій, в плані інтер’єрної індустрії, як показав результат – завдання виконано на відмінно.

news16

Почнемо з фасадних виробів, здавалось, що такого особливого на сьогоднішній день можна придумати і втілити зі звичайними віконними конструкціями? Ніби в 21 столітті виробники з вікнами вже придумали все. Але у випадку з нашою садибою, було все значно складніше: в своїх віконних та дверних конструкціях, ми завжди використовуєм тільки найякісніші матеріали, провідних виробників світу. Так у вікнах цього шикарного будинку, ми використали, наші провірені десятиліттями матеріали, такі як:

  1. 1. Лакофарбова продукція фірми Текнос (Фінляндія) – лінія GORI, продукція даного європейського холдингу, імпортується у самі найвіддаленіші куточки світу, і має бездоганну репутацію, що дозволяє нам без жодних сумнівів використовувати її заради високого результату.

деревяні вікна львів

  1. 2. Віконна  фурнітура, від нашого багаторічного надійного партнера – фірми ROTO(Германія), найпопулярніший в Європі виробник віконної фурнітури.

  2. 3. Клей який ми використовуєм, приїздить до нас з-за океану, з самих Обєднаних Штатів Америки, виробничий концерн H.B.Fuller, торгова марка Rakoll, вже майже 200 років цей клей використовують найпровідніші виробники, у різних галузях, зі всього світу.

  3. 4. Склопакети фірми Глас Трьош (Glas Trösch), представника однойменного європейського бренду Glas Trösch. Найрізноманітніші формули склопакетів, бездоганне виконання, точність, якість, своєчасність та високий професіоналізм, саме з такими прикметниками, компанія Glas Trösch робила свою переможну ходу по європейському ринку з початку ХХ століття. Зараз ми маєм велике задоволення пропонувати, якісний продукт цієї фірми у наших виробах, для наших клієнтів. 

  4. 5. Як вже згадувалось вище, ми повністю займались веденням об’єкту та технічним наглядом,  і проявили себе з найкращого боку, в абсолютно новій іпостасі для себе це герметизація і фарбування будинку з дикого кругляка, в даних роботах ми використали герметики, та шнури американської фірми зі світовим ім’ям Perma-Chink. Роботи пройшли успішно, і жодних проблем чи недоліків не було помічено.

  5. 6. Дерев’яний брус, який наша компанія використовує для виробництва вікон та дверей, є двох стандартів IV-68 та IV-78. Для нашої кліматичної зони як показали дослідження, достатньо температурних властивостей тоншого профілю, котрий має монтажну ширину у відповідності до свого маркування – 68мм. Основною умовою виконання робіт на даній садибі була монументальність, тому мова йшла тільки про ширшу монтажну ширину 78мм. Звичайно в місті можливо немає необхідності використовувати 78мм профіль, але за містом де пориви вітру значущі – 78мм профіль набуває актуальності, також зовнішній вигляд такого профілю додає впевненості до загального зовнішнього вигляду будівлі. Також мої слова яскраво підтверджуються замірами теплопровідності : IV-68 вікно від 1,5 до 1,4 Вт / (м2К) (монтажна глибина 68 мм), IV-78 вікно від 1,4 до 1,2 Вт / (м2К) (строительная глубина 78мм). З цих даних ми бачимо, що втрати тепла зменшуються до 15%, що дозволяє заощадити на обігріві приміщення в опалювальний сезон.

 вікна львів

Отже вірно і зі смаком, компонуючи всі вище згадані матеріали, ми досягли вражаючого результату, яким ми хочемо поділитися з Вами. Адже замовляючи в Грифоні вікна Ви отримаєте не просто скло- прозорі  конструкції, Ви отримаєте, дещо більше – візитну картку Вашого помешкання. Як Ви можете побачити на зображеннях, що всі віконні проєми, декоровані різьбленою лиштвою, різьбленим карнизом, розетками, пілястрами.  

Наші майстри, виконуючи зовнішні роботи докладали усіх можливих зусиль, щоб дерево прослужило не одне десятиліття своїм власникам, а також не втрачало вигляду на протязі всього віку експлуатації. Можливим таке виконання стало, тільки завдяки великому багажу досвіду у роботі з деревом, та використанні надсучасних технологій у підготовці, виробництві, фарбуванні, обробці та монтажі виробів.

Дякую за увагу! Читайте також продовження у наступній статті, де ми Вам розповімо про внутрішню обробку приватної заміської садиби, роботою над, якою пишалось б будь-яке деревообробне підприємство світу, адже рівень індивідуальності, та деталізації виробів надвисокий, як і вимоги самого замовника та поставленні перед нами задачі.

 

but1but2

  • logo6.png
  • logo10.png
  • logo5.png
  • logo1.png
  • logo4.png
  • logo3.png
  • logo11.png
  • logo8.png
  • logo9.png
  • logo2.png
  • logo7.png

Передзвоніть мені!

Адреса

Україна, м.Львів
вул.Замарстинівська 76

Робочі години:
Пон.-Пн. з 9.00 до 18.00
Сб.-Нд. Вихідні

Телефони

Деревообробка:

тел.252-10-00
тел.295-47-88

Металопластик:

тел.252-10-00
тел.295-47-88

Гардини:

тел.295-47-86

Жалюзі:

тел.235-55-45
тел.235-45-05
тел.050-371-80-70